O KOMPANIJI ART BETON

SEDISTE FIRME ART BETON PODGORICA

Sjedisšte kompanije ART BETON u Podgorici…

Preduzeće ART BETON CO doo  iz Podgorice osnovano je 1998. godine. Vizija osnivača bila je da u domaću inžinjersku praksu uvede primijenu novih proizvoda i tehnologije u oblasti proizvodnje betonske galanterije, a posebno u sferi popločavanja i podopolagačkih radova.

ART BETON se već duži niz godina bavi proizvodnjom i ugradnjom betonskih ploča, ivičnjaka, betonskih cijevi, štampanog betona, industrijskog fer betona, dekorativnog kamena, česmi i žardinjera i ostale betonske galanterije. Proizvodi su izradjeni od najkvalitetnijih prirodnih materijala, otporni na mraz, habanje i soli za odmrzavanje. Farbani su postojanim oksidnim bojama.

art beton podgorica

ART BETON proizvodi nalaze široku primijenu kada je riječ, o uredjenju kako javnih, tako i privatnih površina. Našim pločama i štampanim betonom, jednako kvalitetno i skladno se može urediti prilaz kući, poslovnom prostoru, naajelitnijem hotelu, ali uraditi čitav gradski trg ili marina.

STAMPANI BETON  ART BETON PODGORICA

ART štampani beton 

STAMPANI BETON  ART BETON PODGORICA

ART štampani beton – Hotel Pallazi Dobrota

Različite forme ART pločnika i štampanog betona prepoznatljiv su dio gradskih trgova i ulica u Beranama, Bijelom Polju, Budvi, Podgorici… A, našli su široku primijenu u izradi parkinga mnogih stambenih i poslovnih objekata: Unistan, Okov, tržni centar Kamelija, Sport Vision, Voli… I uredjenja prilaza, holova, i dvorišta mnogih elitnih hotela i restorana: Belvi, Delta, Franca, Luštica, hotel Facillities, Portonovi…

STAMPANI BETON  ART BETON PODGORICA

ART štampani beton – crnogorsko primorje

Za rješenje industrijskih podova u objektima koji su izloženi jakoj, intenzivnmoj eksploataciji, kao što su stovarišta i skladišta, kompanija ART BETON uspješno izvodi FER – BETON podove.

fer beton art beton podgorica

Fer beton podovi – ART BETON Podgorica

Pored ovoga kompanija ART BETON se uspješno bavi i proizvodnjom dekorativnog kamena i ciglice. Proizvodi koji osim što na najljepši način ukrašavaju prostor, predstavljaju jedan od najmodernijih rješenja za dekoraciju, kako enterijera, tako i eksterijera i izbor su svih savremenih unutrašnjih dekoratera.

DEKORATIVNI KAMEN ART BETON PODGORICA

ART dekorativni kamen – salon vjenčanica Art In White

ART CIGLICA DEKORATIVNA

ART dekorativna ciglica – restoran Ahh fish

U okviru kompanije ART BETON postoji bravarski pogon, koji se uspješno bavi proizvodnjom i izradom elemenata od kovanog gvoždja: Kapije, klizne i obične, unutrašnje i spoljašnje ograde, stolovi, stolice i drugo.

kovano gvozdje art beton podgorica kapija od kovanog gvozdja

Od početka poslovanja mi gradimo ugled i kvalitet u oblasti gradjevinarstva, pratimo potrebe tržišta i radimo na tehnološkom napretku, unapredjenju kvaliteta proizvoda i širenju proizvodnog asortimana. Rukovodstvo ART BETON CO doo Podgorica i svi zaposleni opredijeljeni su za neprekidno unapredjenje integrisanog menadzment sistema u skladu sa zahtjevima standarda ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001

iso 45001 art beton podgorica
iso 14001 art beton podgorica
iso 9001 art beton podgorica
zlatni bedz za izvrsno poslovanje art beton podgorica

Treću godinu za redom kompanija ART BETON iz Podgorice je u samom vrhu privrednih društava u Crnoj Gori!

Hvala Vam na ukazanom povjerenju!

sertifikat o izvrsnosti art beton podgorica

Sjedište kompanije ART BETON je u Podgorici, na Marezi; Partizanski put bb. Tu se nalazi i izložbeni salon gdje možete pogledati sve naše proizvode.

SEDISTE FIRME ART BETON PODGORICA

Sjedište kompanije ART BETON u Podgorici

SEDISTE FIRME ART BETON PODGORICA

Izložbeni salon kompanije ART BETON

SEDISTE FIRME ART BETON PODGORICA

Izložbeni park kompanije ART BETON

Proizvodni pogoni kompanije ART BETON smješteni su u Danilovgradu-Lazine i u Bijelom Polju. 

PROIZVODNI POGON ART BETONA

Proizvodni pogon ART BETON-a, Danilovgrad – Lazine

PROIZVODNI POGON ART BETONA

Proizvodni pogon ART BETON-a Bijelo Polje

Osposobljenost i motivacija za timski rad u kome se cijeni i koristi iskustvo i vještina svakog zaposlenog je garancija da će se održavati i unapredjivati kvalitet procesa proizvodnje u cilju zadovoljenja kupaca, jer naša najveća nagrada je zadovoljan kupac.

logo art beton